Om os

Virksomheden

Skulderpuder, løse blomstrede nederdele, stramme toppe og masser af tilbehør. Det er nogle af de ting, der præger årene siden Britta Larsen som i 1990 slog dørene op for en modebutik i Oksbøl.

Oprindelig er Britta uddannet i en skobutik, men fik meget hurtigt lyst til at starte for sig selv. Muligheden bød sig, og sammen med en veninde åbnede Britta modebutikken "Hos Pigerne".

I 2004 overtog Britta forretningen 100 %. - Det har været så ubeskrivelig spændende at følge moden på allernærmeste hold igennem årene. Jeg kan især huske, at man i 90’erne kun satte ganske få farver sammen og som absolut must, måtte have en jakke med ribkant og lynlås i skabet. Og så kom lag-på-lag moden, den har holdt ved og indeholder stadig uanede muligheder, som vi stadig ser i dag.

Til forskel fra da jeg startede til i dag, er der især sket en udvikling indenfor den måde, folk shopper på, man vil gerne have en oplevelse, og også helst have muligheden for at købe alt samme sted. Derfor har jeg også med tiden udviklet et koncept, hvor man kan handle alt fra top til tå – fra inderst til yderst, og det virker, smiler den modebevidste kvinde. - Og så er der service - det er så uhyre vigtigt.

Den personlige service - den skal være i top, nok også fordi min butik ligger fysisk placeret, hvor den gør, i en mindre provinsby, man kommer jo uvilkårligt til at kende kunderne, og ved, hvad de gerne vil have – det kan jeg godt lide, fortsætter Britta.

En oplevelse, hun også husker, er engang et landsdækkende magasin kontaktede hende med henblik på, at følge hende en hel dag på messe og vælge tøj til den kommende sæson. - Det var morsomt, og jeg fik temmelig meget spalteplads på at drive en mindre butik i en lille by, husker Britta, der også understreger, at det aldrig var lykkedes uden hendes mand, Lars, ved sin side.

 

Kilde (Tekst); Ulla Højgaard (Budstikken)

Foto: Butikken i Vestergade anno 1990